Wandelen West-Vlaanderens MooisteOp zondag 25 augustus 2019 worden de wandelaars verwend tijdens West-Vlaanderens Mooiste in Roeselare. Vanuit Expo Roeselare verken je al wandelend onze stad en deelgemeente Beveren. De deelnemers verkennen vele mooie plekjes langs ongekende wandelwegen, passeren langsheen heel wat verborgen groene parels in verstedelijkt gebied en ontdekken onderweg heel wat leuke speelterreinen voor jong en oud.

West-Vlaanderens Mooiste is het ideale moment voor een leuke zomerwandeling voor families met kinderen en/of vrienden. Kortom, wandelen tijdens West-Vlaanderens Mooiste wordt een heuse beleving, geef al jouw zintuigen de kans en de tijd om de stad met zijn vele facetten in je op te nemen. Bovendien is Roeselare een trendy winkelstad en zonder enige twijfel een van de gezelligste winkelsteden van Vlaanderen. Vergeet vooral niet om een bezoekje te brengen aan het wielermuseum ‘KOERS’!

WEST-VLAANDERENS MOOISTE VERWELKOMT DE WANDELAAR!

West-Vlaanderens Mooiste verwelkomt de wandelaars zondag 25 augustus. Voor het tweede jaar op rij wordt er een wandeltocht gekoppeld aan ons fietsevent. Deze wandeltochten zijn op maat van de recreant tot de geoefende wandelaar. We wandelen langsheen bepijlde routes naar het noorden van de stad. Onderweg richting de deelgemeente Beveren maak je kennis met rustgevende woongebieden en verborgen natuurparels.
Vanuit Beveren ontdek je de groene long ten noorden van onze stad.
Je hebt de keuze uit verschillende afstanden, met name 6, 12, 18 & 24 km.

Onderweg geniet je van één of twee bevoorradingen afhankelijk van de gekozen afstand.
In deze haltes kun je zich gratis bevoorraden met allerhande versnaperingen en heb je de mogelijkheid om je dorst te lessen. Bij aankomst geniet je op ons terras van een gratis consumptie. Vanaf 16u is er muzikale animatie van Vlaamse artiesten op ons terras.

FAMILY & KIDSTOER

De family & kidstoer staat volledig in het teken van het kind. In de start- en aankomstplaats zijn er allerhande spel- en doe activiteiten en onderweg ontdek je heel wat leuke speelterreinen voor jong en oud!

Praktische info

Wandelen West-Vlaanderens Mooiste
Start-en aankomst
· Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, Roeselare.
AFSTANDEN:
· Family & Kidstoer: 6 km
· Wandelafstanden: 12-18-24 km
INSCHRIJVEN + STARTUREN:
· Zondag van 7.30u. tot 15u.
DEELNAMEPRIJS PER DAG/PER TOCHT:
· 5 euro per persoon
· Kinderen tot 14 jaar wandelen gratis!
GPX: DIGITALE ROUTES:
· 6 km: Digitale route
· 12 km: Digitale route
· 18 km: Digitale route
· 24 km: Digitale route