Op zoek naar een leuk marketing instrument om uw bedrijfsdoelen te realiseren?

‘West-Vlaanderens Mooiste’ is een uniek en meerdaags fietsevent van 20 tot 23 augustus 2020.
Het fietsevent biedt u heel wat mogelijkheden om uw bedrijf, merk en/of product op een positieve manier in de schijnwerpers te plaatsen. Als bedrijfsverantwoordelijke weet u als geen ander dat uw bedrijfsnaam en bijhorend logo steeds zichtbaar moeten zijn voor uw (potentiële) klanten.

‘West-Vlaanderens Mooiste’ biedt heel wat commerciële mogelijkheden voor potentiele partners. Uw bedrijfsnaam en logo linken aan ‘West-Vlaanderens Mooiste’, met zijn positief imago en een goede uitstraling, is een efficiënte vorm van communicatie en marketing voor uw bedrijf aan uiterst interessante voorwaarden.

Ik ben ervan overtuigd dat uw bedrijf maximaal voordeel kan halen uit een samenwerking met
West-Vlaanderens Mooiste. Het bedrag van investering wordt ruimschoots gecompenseerd door visibiliteit, communicatie met bestaande en/of nieuwe klanten, mogelijkheid tot fieldmarketing en een gerichte productsampling tijdens het event:

o Klik op ons partnerdossier met alle relevante info omtrent het fietsevent ‘West-Vlaanderens Mooiste’.

‘West-Vlaanderens Mooiste’ is op zoek naar partners (zowel financieel als logistiek) die het evenement genegen zijn en zich kunnen vinden in onze geformuleerde doelstellingen. In ruil voor de geleverde ondersteuning maakt u gebruik van onze verschillende communicatiedragers, tijdens en na het evenement.
Daarnaast hebt u de mogelijkheid tot het uitwerken van commerciële acties gedurende het event met als eindresultaat dat uw bedrijfsnaam en/of product een enorme boost krijgen van deze samenwerking.

Wens je partner te worden van ‘West-Vlaanderens Mooiste’ of heb je interesse in een samenwerking, contacteer onze commercieel verantwoordelijke: dhr. Björn Leenknegt: 0496 26 48 06 of via mail: bjorn.leenknegt@roeselare.be .