West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

West-Vlaanderens Mooiste: De families

Familie fietstocht West-Vlaanderens MooisteDat iedereen welkom is op West-Vlaanderens Mooiste, mag intussen wel duidelijk wezen. Niet enkel getrainde fieters maar ook gezinnen met kinderen vinden zeker hun gading tijdens West-Vlaanderens grootste en mooiste fietsevenement.

Voor recreanten en families zijn er steeds fietstochten van 25 en 50 kilometer voorzien. Op donderdag 23 augustus word je door de Leiestreek gegidst langs tal van waterlopen. Onderweg kom je meer dan genoeg bankjes tegen om even te verpozen of te genieten van het landschap. Een dag later trekt West-Vlaanderens Mooiste richting Torhout, waar je het mosterdmuseum of het Wijnendalebos met zijn kasteel kan bezoeken. Op zaterdag 25 augustus krijg je dan weer de kans om in de omgeving van Ieper en het Heuvelland te fietsen. Haltes zijn dan voorzien aan de Palingbeek en het kasteel van Zonnebeke. Ongetwijfeld snuif je er nog wat geschiedenis op.

Maar gezinnen worden pas echt goed verwend op zondag 26 augustus. Twee familiefietstochten laten je kennismaken met de regio rond Beernem en de West-Vlaamse landbouwcultuur. Onderweg zijn een vijftal haltes voorzien. Daarnaast is er nog een speciale kinderfietstocht van 16 kilometer voor gezinnen met kinderen tussen 3 en 12 jaar. Onderweg zijn er tal van leuke opdrachten en randanimatie. Bovendien ontdek je per fiets leuke speeltuinen en avontuurlijke hindernisparcoursen. Als klap op de vuurpijl is er voor alle kinderen een verrassing voorzien. Zeker komen dus!

Meer informatie vind je op www.westvlaanderensmooiste.be
grinta.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limburg fietsvierdaagse       Logo West-Vlaanderens Mooiste, fietsvierdaagse Roeselare       Oost-Vlaanderens Mooiste


Sporters Beleven meer       Logo Volksagen Maes en Zoon      Fiets XL Roeselare

   

Koers, Wielermuseum Roeselare Coppa Grinta LM Classics   Krant van West-Vlaanderen   Nieuwsblad Grinta fietsmagazine Wielerbond Vlaanderen Radio 2 Provincie West-Vlaanderen   Wandelsport Vlaanderen
fietstoerisme in harmonie   Auto carwash rondpunt     Bikesolutions   Sportfoods   Gezinsbond Pasar   stad Roeselare