Op zoek naar een leuk marketing instrument om jouw bedrijfsdoelen te realiseren?

West-Vlaanderens Mooiste’ is een uniek en meerdaags fietsevent van 22 tot 25 augustus 2019. Het event biedt je heel wat mogelijkheden om je bedrijf, merk en/of product op een positieve manier in de schijnwerpers te plaatsen.

Als bedrijfsverantwoordelijke weet u als geen ander dat uw bedrijfsnaam en bijhorend logo steeds zichtbaar moeten zijn voor uw (potentiële) klanten.

‘West-Vlaanderens Mooiste’ biedt heel wat commerciële mogelijkheden voor potentiele partners. Uw bedrijfsnaam en logo linken aan ‘West-Vlaanderens Mooiste’, met zijn positief imago en een goede uitstraling, is een efficiënte vorm van communicatie en marketing voor uw bedrijf aan uiterst interessante voorwaarden.

De organisatie is op zoek naar partners (zowel financieel als logistiek) die het evenement genegen zijn en zich kunnen vinden in onze geformuleerde doelstellingen. In ruil voor de ondersteuning hebt u de mogelijkheid om gebruik te maken van verschillende communicatiedragers, tijdens en na het evenement en het uitwerken van commerciële acties gedurende het event.

Ons evenement biedt u de kans om uw merk, logo en/of product te linken aan meer dan 4000 à 5000 potentiele prospects.

Wens je partner te worden van ‘West-Vlaanderens Mooiste’, heb je interesse in een samenwerking of ben je geïnteresseerd in één van onze fietsarrangementen? Klik hier voor meer info of contacteer Björn Leenknegt, Publieksmedewerker Stad Roeselare: 0496 26 48 06, bjorn.leenknegt@roeselare.be .

Mogelijkheden tot samenwerking
Fietsarrangementen
Cycling with friends
De bedrijven zijn vandaag op zoek naar een betaalbare, unieke sportieve mogelijkheid om hun medewerkers, klanten en/of zakenrelaties te bedanken en hun banden te versterken.
‘West-Vlaanderens Mooiste’ is de ideale gelegenheid om jouw personeelsleden, klanten/en of zakenrelaties te verwennen met een leuk en sportief fietsarrangement.

’West-Vlaanderens Mooiste’ biedt je de mogelijkheid om te kiezen uit een viertal sportieve VIP-arrangementen op zaterdag 24 – of zondag 25 augustus.
Indien gewenst kunnen we arrangementen op jouw maat uitwerken!

Interesse, klik hier om meer info te bekomen.

fundraising
Fundraising
Wenst u uw bedrijf in de kijker te plaatsen?
Wenst u uw bedrijf in de kijker te plaatsen?
West-Vlaanderens Mooiste is het ideale event om uw bedrijf/product te promoten.
De organisatie is op zoek naar partners die willen mee investeren met als doel het event verder kwalitatief uit te bouwen.

In ruil voor deze samenwerking bieden wij u een uitgebreide Return on Investment (ruime commerciële-, publicitaire- en marketing gerichte mogelijkheden) die het geïnvesteerde bedrag van u ruimschoots compenseert.

Meer info? Klik hier.


Beursmogelijkheden
Wenst u de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’ kennis te laten maken met uw producten/of dienst?

West-Vlaanderens Mooiste’ is op zoek naar partners die het evenement logistiek (product- of dienstondersteuning) willen ondersteunen in het voordeel van de deelnemers.

In ruil voor de ondersteuning kan u genieten van een uitgebreid aanbod aan commerciële en publicitaire tools.

Interesse om uw product en/of dienst te promoten bij de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’? Klik hier.

Inschrijvingsformulier beursstand, klik hier.

sampling
Sampling
West-Vlaanderens Mooiste’ biedt u de kans om een gerichte fieldmarketing-actie te organiseren voor een bepaald merk, product en/of dienst op zaterdag 24 en zondag 25 augustus. Op zaterdag en zondag bieden wij u 4000 à 5000 potentiele klanten die vast en zeker interesse zullen tonen in uw product en/of dienst.

De planning gebeurt in nauw overleg met als doel de klantgerichte actie maximaal te laten aansluiten met de beoogde doelgroep om de productbekendheid te vergoten.

Wens je meer info omtrent een gerichte samplingactie, klik hier.