West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

Partnerdeals

 

Op zoek naar een leuk marketing instrument om jouw bedrijfsdoelen te realiseren?

‘West-Vlaanderens Mooiste’ is een uniek en meerdaags fietsevent van 23 tot 26 augustus 2018. Het event biedt je heel wat mogelijkheden om je bedrijf, merk en/of product op een positieve manier in de schijnwerpers te plaatsen.

U weet als geen ander dat uw bedrijfsnaam en bijhorend logo steeds zichtbaar moeten zijn voor uw (potentiële)

klanten. Uw bedrijfsnaam en logo linken aan een event met een positief imago en goede uitstraling is de efficiëntste vorm van communicatie en marketing.

‘West-Vlaanderens Mooiste’ is heden op zoek naar partners (financiële -, logistieke – en/of productondersteuning) om de organisatie naar een hoger niveau te tillen.

Ons evenement biedt u de kans om uw merk, logo en/of product te linken aan meer dan 4000 à 5000 potentiele prospects.

Het event is tevens de ideale gelegenheid om je personeelsleden, klanten, zakenrelaties en/of vrienden te verwennen met een leuk fietsarrangement. Een dag vol fietsbeleving met heel wat verwennerij doet je naar meer smaken.

Wens je partner te worden van ‘West-Vlaanderens Mooiste’, heb je interesse in een samenwerking of ben je geïnteresseerd in ons fietsarrangement?

Contacteer Björn Leenknegt, Publieksmedewerker Stad Roeselare: 0496 26 48 06, bjorn.leenknegt@roeselare.be .

Mogelijkheden tot samenwerking
Fietsarrangementen
Fietsarrangementen
West-Vlaanderens Mooiste’ is de ideale gelegenheid om uw personeelsleden, klanten, zakenrelaties en/of vrienden te verwennen met een leuk en sportief fietsarrangement.

Niets is heerlijker dan de dag te starten met een heerlijk versterkend ontbijt, aansluitend fiets je met de vrienden de afstand naar keuze en als afsluiter van de dag kun je gezellig napraten met een hapje en een drankje op ons terras.

De fietsarrangementen worden na overleg op maat uitgewerkt.
Interesse, klik hier om meer info te bekomen.

fundraising
Fundraising
Wenst u uw bedrijf in de kijker te plaatsen?
West-Vlaanderens Mooiste is het ideale event om uw bedrijf/product te promoten. De organisatie is op zoek naar partners die willen mee investeren met als doel het event verder kwalitatief uit te bouwen.

In ruil voor deze samenwerking bieden wij u een uitgebreide Return on Investment (ruime commerciële-, publicitaire- en marketing gerichte mogelijkheden) die het geïnvesteerde bedrag van u ruimschoots compenseert.

Meer info? Klik hier.


Beursmogelijkheden
Wenst u de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’ kennis te laten maken met uw producten/of dienst?

West-Vlaanderens Mooiste’ is op zoek naar partners die het evenement logistiek (product- of dienstondersteuning) willen ondersteunen in het voordeel van de deelnemers.

In ruil voor de ondersteuning kan u genieten van een uitgebreid aanbod aan commerciële en publicitaire tools.

Interesse om uw product en/of dienst te promoten bij de deelnemers van ‘West-Vlaanderens Mooiste’? Klik hier.

Inschrijvingsformulier beursstand, klik hier.

sampling
Sampling
West-Vlaanderens Mooiste’ is een ideaal event om een gerichte fieldmarketing-actie te organiseren voor een bepaald merk, product en/of dienst op zaterdag 25 en/of zondag 26 augustus.

De planning gebeurt in nauw overleg met als doel de klantgerichte actie maximaal te laten aansluiten met de beoogde doelgroep om de productbekendheid te vergoten.

Wens je meer info omtrent een gerichte samplingactie, klik hier.

 

 

Limburg fietsvierdaagse       Logo West-Vlaanderens Mooiste, fietsvierdaagse Roeselare       Oost-Vlaanderens Mooiste


Sporters Beleven meer       Logo Volksagen Maes en Zoon      Fiets XL Roeselare

   

Koers, Wielermuseum Roeselare Coppa Grinta LM Classics   Krant van West-Vlaanderen   Nieuwsblad Grinta fietsmagazine Wielerbond Vlaanderen Radio 2 Provincie West-Vlaanderen   Wandelsport Vlaanderen
fietstoerisme in harmonie   Auto carwash rondpunt     Bikesolutions   Sportfoods   Gezinsbond Pasar   stad Roeselare