West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

Openingsfietstocht West-Vlaanderens Mooiste

Openingsfietstocht West-Vlaanderens Mooiste, 22 augustus 2012Roeselare, woensdag 22 augustus 2012 – Met de openingsfietstocht op woensdagavond is de 1e editie van West-Vlaanderens Mooiste ingereden.
De fietstocht ging van start op de camping aan het KA Roeselare. Daarna werd langs het Wielermuseum gefietst, onder de spiraalbrug, richting Rumbeke waar even halt werd gehouden aan de wielerpiste.

Daarna begaf het peleton van meer dan 200 fietsers zich richting Sterrebos. Een passage dwars door het Sterrebos, waar de fietsers even te voet verder gingen. Op een rustig tempo werd de tocht verder gezet, terug richting camping in de Groenestraat.

We wensen u alvast 4 leuke fietsdagen in en rond Roeselare!

1 reactie :

  1. de Staercke Stephane schreef:

    Hallo! Vandaag de 1ste etappe gereden. I.p.v. 100 km, zijn het er maar 75 geworden. Al verstrooid van bij de start. Kwam daar nog bij dat ik de 1ste controle gemist heb, doordat ik afgeleid was door vrouwelijk schoon. Maar het was een prachtig parkoers, en ik heb een tijdje in aangenaam gezelschap gefietst. Het was een leuke ervaring. Mijn dank hiervoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limburg fietsvierdaagse       Logo West-Vlaanderens Mooiste, fietsvierdaagse Roeselare       Oost-Vlaanderens Mooiste


Sporters Beleven meer       Logo Volksagen Maes en Zoon      Fiets XL Roeselare

   

Koers, Wielermuseum Roeselare Coppa Grinta LM Classics   Krant van West-Vlaanderen   Nieuwsblad Grinta fietsmagazine Wielerbond Vlaanderen Radio 2 Provincie West-Vlaanderen   Wandelsport Vlaanderen
fietstoerisme in harmonie   Auto carwash rondpunt     Bikesolutions   Sportfoods   Gezinsbond Pasar   stad Roeselare