Neem deel aan de kinderfietstocht ‘De zoevende zapper’ en win een leuke gezinsuitstap naar Disneyland Parijs!

De Zoevende Zapper #WVLMGeniet op zondag 25 augustus samen met de allerjongsten van kinderfietstocht ‘De Zoevende Zapper’. Ontdek samen met het volledige gezin de allermooiste Roeselaarse fietsplekjes.

Vanaf 13 u. verwelkomt het Zapper mannetje de kinderen op de startplaats in Expo Roeselare en kunnen ze zich uitleven in het kidsdorp ‘Kidz on Wheelz’.

Het ‘Kidz On Wheelz’ dorp bevat pumptracks, hellingen en kasseistroken en biedt elk kind de kans om te ontdekken welk type wielrenner ze zijn!

Alle kinderen, van 2 tot 14 jaar, fietsen samen met hun ouders, grootouders en/of vriendjes de kinderfietstocht van 15 km. De durvers onder de kids kunnen zich aan de 25 km wagen. Kinderen nemen gratis deel aan deze fietstocht.

Onderweg ontdekken de kinderen een drietal animatiedorpen, met name het circusdorp, het kermisdorp en het stranddorp. Alle dorpen worden gekenmerkt door keileuke animatie, lekkere versnaperingen en veel fun en plezier!

kermisdorpKermisdorp
· Go-cart parcours
· Kermisattractie
· …

circusdorpCircusdorp
· Gekke fietsen
· Clowns
· Circusanimatie
· …

stranddorpStranddorp
· Rodeosurf
· Eendjesspel
· Springkasteel
· …

Connections logoNeem zeker ook deel aan onze kleurwedstrijd en win een reis met het gezin naar Disneyland Parijs dankzij Connections! De tekening kun je alvast hier downloaden.
Download hier het wedstrijdreglement.

 
Praktische info
· Wie?
Kinderen van 2 jaar tot en met 14 jaar.
· Wat?
Tocht van 15 of 25 km
Allerlei animatie onderweg in 3 speeldorpen
· Wanneer?
Starten vanaf 13u tot 15u
· Locatie?
Expo Roeselare, Diksmuidsesteenweg 400, Roeselare.
· Kostprijs?
Kinderen tot 14 jaar nemen gratis deel
Volwassenen: 5 euro per persoon