West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

De Grootste Ronde

De Grootste Ronde

De Grootste Ronde

Vanaf 1 maart 2014 gaat De Grootste Ronde van start. Dit is een originele fietswedstrijd voor sportieve en recreatieve fietsers. Gedurende 7 maanden gaan we op zoek naar de fietsers die de meeste kilometers afleggen.

Bedoeling is dat fietsers hun fietstocht ‘loggen’ met behulp van een Garmin-GPS of de Strava app. Na elke fietstocht geeft een deelnemer zijn laatst ingevoerde fietstocht in op degrootsteronde.be waarna wordt berekend wat zijn nieuwe positie in het totaalklassement is. Op deze manier kun je jezelf wat betreft het aantal afgelegde kilometers vergelijken met collega-fietsers.

Deelnemen is volledig gratis. We willen op deze manier iedereen aanmoedigen om nog meer de fiets te gebruiken. Bovendien zullen we ook een aantal leuke prijzen weggeven aan de winnaars.

Alle informatie is te vinden op www.degrootsteronde.be, georganiseerd door Vlaanderen Fietsland – vlaanderen-fietsland.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limburg fietsvierdaagse       Logo West-Vlaanderens Mooiste, fietsvierdaagse Roeselare       Oost-Vlaanderens Mooiste


Sporters Beleven meer       Logo Volksagen Maes en Zoon      Fiets XL Roeselare

   

Koers, Wielermuseum Roeselare Coppa Grinta LM Classics   Krant van West-Vlaanderen   Nieuwsblad Grinta fietsmagazine Wielerbond Vlaanderen Radio 2 Provincie West-Vlaanderen   Wandelsport Vlaanderen
fietstoerisme in harmonie   Auto carwash rondpunt     Bikesolutions   Sportfoods   Gezinsbond Pasar   stad Roeselare