West-Vlaanderens Mooiste - De Roeselaarse fietsvierdaagse

4 dagen fietsplezier in West-Vlaanderen

4 dagen fietsplezier in West-VlaanderenMorgen gaat in en rond Roeselare de eerste editie van West-Vlaanderens Mooiste van start. Vier dagen lang krijgen deelnemers – van recreanten en gezinnen tot geoefende fietsers – de kans om verschillende delen van de fietsprovincie te ontdekken.

Van donderdag 23 augustus tot en met zondag 26 augustus is de Expo van Roeselare het centrale punt voor een hele hoop fietsplezier. Elke dag trekken de verschillende fietstochten erop uit om een andere streek te verkennen in het West-Vlaamse landschap. Zo komen bijvoorbeeld de Leiestreek, het Heuvelland, de Kuststreek en het Brugs Ommeland aan bod.

Zowel recreanten, gezinnen met kinderen, mountainbikers en getrainde wegfietsers vinden hun gading in het uitgebreide aanbod aan fietstochten. Daarnaast is er tal van randanimatie voorzien. Bovendien krijg je op West-Vlaanderens Mooiste de kans om te blijven overnachten op de camping. Noem West-Vlaanderens Mooiste dus gerust een fietsfestival!

Kom meefietsen op West-Vlaanderens Mooiste, en wie weet rijd jij wel naast Johan Museeuw of Gella Vandecaveye, respectievelijk peter en meter van West-Vlaanderens grootste en mooiste fietsevenement.

Alle informatie die je nodig hebt, vind je op www.westvlaanderensmooiste.be

Bron: Grinta.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Limburg fietsvierdaagse       Logo West-Vlaanderens Mooiste, fietsvierdaagse Roeselare       Oost-Vlaanderens Mooiste


Sporters Beleven meer       Logo Volksagen Maes en Zoon      Fiets XL Roeselare

   

Koers, Wielermuseum Roeselare Coppa Grinta LM Classics   Krant van West-Vlaanderen   Nieuwsblad Grinta fietsmagazine Wielerbond Vlaanderen Radio 2 Provincie West-Vlaanderen   Wandelsport Vlaanderen
fietstoerisme in harmonie   Auto carwash rondpunt     Bikesolutions   Sportfoods   Gezinsbond Pasar   stad Roeselare